Postovani Lavic.ja sam vam se javljao u vezi petroleja kad je moja mama bila bolesna.ona je nazalost umrla pre 2 meseca.Hvala Vam na svim dobronamernim savetima sto pomazete ljudima u njihovim mukama i teskim trenucima,jer medicina i farmacija samo zaradjuju na mukama bolesnih ljudi.ja jos cvrsto verujem u lekovitost petroleja cak imam knjigu malahova lecenje kerozinom,pa cu je postaviti da ljudi procitaju.
jos mi nije jasno,jednom ste spominjali da je iz ovog medicinskog petroleja izvadjeni teski metali,pa da li je ovaj apotekarski iz Novog Sada isto ucinkovit ko i onaj obicni,jer ako su izvadjeni kakva korist od njega. farmacija ce sve uraditi da sprece tako jeftin lek.Veliki pozdrav
Moje iskreno saučešće u bolu za gubitkom drage osobe.
Sećam se vas da smo razgovarali, voleo bih da smo to mnogo pre učinili ali....
Znate prijatelju mi ljudi smo takvi da tek onog momenta kad dođe do kraja onda tražimo izlaz umesto da blagovremeno razmišljamo o svemu.
Ne napred bolest kod svih isto, zavisi u kojoj je fazi i gde je žarište jer ni petrolej ne može negde tako brzo stići u potrebnoj količini. Znam za kerozin ima i to na netu već neko vreme nije problem postavi slobodno mada sam lično protiv kerozina jer je znatno agresivniji i štetniji.
Što se tiče vađenja teških metala to sam već vama rekao da petrolej ako nije u izvornom obliku onakvom kako ga posle rafinacije dobijamo on nema dejstvo. Zašto? Zato što oni petrolej destiluju i poznato je svima šta je destilacija tu skoro ni nema teških metala u maloj količini niti ulja o onom obliku niti je hemijska struktura ista.
Rekoh da su iz Mađarske nekad po 70 evra naplaćivali u tamnoj flaši petrolej destilovani čist profit ali bez efekta. Mirisao i pio sam za probu kod prijatelja i rekao tad da to mogu baciti jer može popiti celu litru neće imati efekta koliko dve supene kašike pravog pekija.
Povukli su iz bolnica i apoteka i iz rafinerija beli petrolej ...zašto...stvarno zašto su otrov povukli a ostavili zračenje i hemo terapije koje su čisto zdravlje...ako se neko seti neka ćuti.
Bog vas blagoslovio.