Autor Tema: Petrolej  (Pročitano 144297 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže lavić

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 3843
Petrolej
« poslato: Decembar 27, 2011, 09:49:03 »
Da li verujete u bajke...ni ja ne verujem.
Otac mi je na vratu imao čvor koji je bio bezbolan i nije mu smetao. Pojma nismo imali šta to može biti i posle par meseci se uvećao na oko 5 cm i počeo mu pritiskati jednjak i onda krećemo na ultrazvuk i oni predlažu operaciju....otac nije mlad ali ipak pristaje da potpiše za operaciju.

Operacija je dobro prošla i oporavio se brzo ali morao je izveštaj stići i čitam nalaz uzorka....veoma komplikovani zloćudni sa više vrsta.... Šta sad?
Vodim ga na hemoterapije, mislim tri da je primio i onesvestio se...u povratku kaže: ,,Sine, ako je mreti neka umrem ali više ne idem tamo,,

posle 3-4 meseca se po rukama i nogama javljaju čvorovi...problem više nije jedno mesto već više, šta sad?
Setismo se priče ženine majke kako dok je bila u bolnici da joj odstrane nešto pojavila se jedna devojka i rekla im da je pre tri meseca trebala odstraniti obe dojke ali su joj rekli da ima 3 meseca rok i ona plakala i pitala stare bosanke da li postoji neki lek...?
One joj predložiše da se ne sikira nije to ništa već neka uzme petrolej kašiku ujutru i uveče na prazan stomak pola sata ili sat pre jela...ništa nisam mogla izgubiti rekla je i počela piti ,otrov,  za medicinu i građanstvo i eto me kod vas da vam kažem da znate sad sam imala snimanje i ništa nisu našli i onda sam im pokazala stare nalaze od 3 meseca unazad i opet su me snimali i gledali zbunjeno rekavši da je stari nalaz izgleda bio pogrešan.....???

Nije bio pogrešan već je pertolej odradio svoje.
Pisao sam nekoliko godina o tome na forumima i govorio lekarima ovamo koje znam i oni su ćutali govoreći da to mi ne činimo jer ćemo otrovati oca.

Mi dadosmo ocu prvu kašiku i on reče:,,I moji stari su koristili petrolej i za osvetljenje i za rane,,
Dok sam zabrinuto sedeo satima i čekao reakciju govorio mi je da idem i ne brinem se to nije ništa ...ja pitam da li ga gori, peče,guši...ništa od tog.

Sutra opet isto i kaže da je stolica česta i to je u početku bila reakcija i veliko čišćenje jer se velika doza uzimala 2 supene na dan.
Kupio sam mu tri litre nek se cuga  :D i otac je pio i prolazili dani i nedelje i mi zaboravili na to a on tukao oko tri meseca i kaže ,,Dosta!,, sad prestajem a mi upitasmo šta prestaje a on kaže sa pertolejom pravi pauzu....a mi zaboravili da on to stalno pio.

Prošlo godinu dana i ponovo se počelo javljati krvžice i opet petrolej sa pauzama oko 1,5 ili 2 litre već se tačno ne sećam i više nije pio. Prolazile su godine oko 8 godina nema čvorića i sve normalno funkcionisao ali je imao ogromnu masnoću (trigliceride) i šlog mu oduzeo pola tela i tad rekoše da snime vrat jer im odnesoh nalaze.

Maksiofacijalni hirurg gleda nalaz pa njega pa mene i opet i čita sestri nalaz i pita da li je stvarno on ta osoba ja kažem uz smešak da nemam drugog oca i tu je lična karta.
Čovek kaže: ,,Pravilo je da nema pravila, mi smo učili da je to veoma brza bolest od koje duže od 1 godine niko ne može duže živeti...ali...?,,

Doktorici koja me poznaje i koja je radila UZ vrata pred operaciju je posle nekih 5-6 godina bila veoma iznenađena kad je čula da je otac dobro...a kad sam joj pomenuo petrolej rekla je da je to otrov.
Dakle otac je od šloga i ležanja umro posle oko 9 godina od operacije. Prošle godine sam otišao kod doktorice koja mi je rekla da je petrolej otrov i videla rezultate sad govori da su zapravo i lekovi otrov a izgleda da petrolej sprži patogena tela...

baš mi drago za doktoricu jer je izgleda ispitala još negde i sad gleda malo drugačije obrazlažući da ona kao lekar nesme to preporučivati ali mi na svoju ruku smemo to raditi  :D

Jdna krštena sestra imala takođe boleštinu i pila petrolej i sad je živa a prošlo oko 3 godine i dobro se oseća. Treba naći negde u bolnicama taj petrolej koji su povukli ovamo iz prodaje jer sam mnogo pričao i onda ljudima netrebaju njihovi otrovi ni zračenja niti novac....


Nemojte piti onaj iz farbara već kao što rekoh i ne morate po mnogo dovoljna je kafena kašičica jedna ujutru zavisno od faze i dosta tenosti preko dana.
Izvesni doktor je na trećem kanalu izjavio tad da je najbolji SEPTIČAR organizma petrolej a onda demantovao svojom knjigom :D nemože se besplatno lečiti...zato opozovi izjavu jer......znate neki su proterani a neki u ,,nesreći,, završili. Ubili se, saobraćajka,nađeni spaljeni zanimljivo zar ne?

Znam da se našalim ali u ovom ne sve ovo što vam rekoh je istina Bog zna. I sam ,,cugam,, petrolej povremeno jer imam čvorić i ne uvećava se već duže vreme , znam šta je i oni znaju ali nisam operisao niti mislim. Imam nešto drugo za operaciju što nema veze sa ovim.
Pre svega imajte Boga i pijte petrolej malo podrigivanja i uredna stloca i to je to.

Bog vas blagoslovio.

Van mreže lavić

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 3843
Odg: Petrolej
« Odgovor #1 poslato: Decembar 28, 2011, 13:27:00 »
Još bih napomenuo neke detalje koje zaboravih napisati u maju 97, je operisan sa veličinom oko 8-9 cm čvora a umro u novembru 2006.
Izvađen je ceo vratni mišić i ruka mu je visila ali vremenom je mogao podići skoro do vodoravnog položaja.
Komšija koji je operisao manji čvor sa istim nalazom nije izdržao nekoliko meseci ne sećam se tačno ali između 6-8 i to je bilo dok je još otac bio živ, komšija nije pio petrolej.
Mlada žena takođe posle nekoliko meseci iz susedne ulice odlazi i mnoštvo drugih.

Ali, jedna Romkinja poslušala i živa je već nekoliko godina i dobro jo nema čvorova niti hemo niti zračenja...mi primitivci smo na petroleju  :D
Ako ima pitanje a budem znao odgovor rado ću odgovoriti.

Van mreže Aron

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 1228
Odg: Petrolej
« Odgovor #2 poslato: Decembar 29, 2011, 04:57:18 »
Zanimljivo. Ne znam što da kažem. Hvala Bogu što su još poživili.

Van mreže HristosDolazi

 • Moderator
 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 11745
 • Adventista
Odg: Petrolej
« Odgovor #3 poslato: Decembar 29, 2011, 14:55:27 »
Cuo sam o ovome i znam neke ljude koji imaju rak i piju gas. Neznam sta da kazem i namam pojma na osnovu kojeg sistema to funkcionise.

Pozdrav
Bog je ljubav

Van mreže Aron

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 1228
Odg: Petrolej
« Odgovor #4 poslato: Decembar 30, 2011, 00:37:13 »
Da alternativna medicina nema granica, dokazuje  slučaj iz Nemačke, gde se ljudi leče, verovali ili ne - petrolejom!
     Doktorka Paula Ganer, sa klinike "Jakob" na Majni, tvrdi da ko godišnje pije dvanaest dana zaredom po jednu kafenu kašičicu petroleja, nikad neće oboleti od raka, leukemije ili neke slične teže bolesti. I sama dr Paula je bila u teškoj situaciji, kada je u 31. godini života obolela od raka creva. Operisana je, ali joj se rak proširio na bubrege i kada su lekari ustanovili da joj ne mogu pomoći otpustili su je iz bolnice. Tada joj je muž preporučio da uzima petrolej. I desilo se čudo: nakon samo tri dana ustala je iz kreveta, a posle šest nedelja dostigla je normalnu težinu i bivala sve zdravija. Od tada i ona sama obolelima, ali i zdravima preporucuje da piju petrolej i u svojoj evidenciji ima preko 2.000 slučajeva izlečenja od najtežih bolesti.
     Interesantan je i slučaj porodice Švarc, iz Berlina, koja je uvela praksu, da svakog petka svaki član porodice uzima kocku šecera sa 15 kapi petroleja. Ovo rade vec 70 godina i nikada nisu bolovali, svi su zdravi i dugovečni.
     Petrolej ipak ima jedan veliki nedostatak, zbog kojeg nije uvedena njegova šira upotreba u lečenju: veoma je jeftin. A to, naravno ne odgovara mnogim lekarima i farmaceutskoj industriji, jer oni "žive" od najtežih bolesti koje napadaju čovecanstvo. I sama dr Ganer je imala problema sa vlastima i čak je kažnjavana, ali je upotreba petroleja u nekim zemljama legalizovana za lečenje. Za sada u Švajcarskoj, Francuskoj, Poljskoj i Madarskoj, gde može da se nabavi apotekarski petrolej iz kojeg su odstranjeni neprijatni mirisi.
     Pa, izvolite, probajte. Davljenik se za slamku hvata, a bolestan čovek za sve što može da mu pomogne. Deluje šašavo, ali ko zna - možda je delotvorno?

izvor s neta

ko zna vjerojatno ima nešto u tome

Van mreže lavić

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 3843
Odg: Petrolej
« Odgovor #5 poslato: Januar 03, 2012, 01:25:59 »
Hvala Bogu što još još mogu da odgovorim na neke potrebne stvari,petrolej je masnoća životinjskog porekla sa velikom količinom teških metala koji ubijaju žive ćalije ali ne one zdrave bar ne unutra u krvi već na spoljnoj upotrebi u dodiru sa vazduhom zato je spolja ne zamenjiv u sušenju rana (spoljnih).

Dobar je čistač od živuh elemenata u našem telu ali je zagađivač po pitanju trovanja teškim metalima.
Ti teški metali se deponuju u jetri i prostati i prave veliki problem odnosno dovode do najtežih bolesti u tim organima.
Gornje kratkotrajne upotrebe nisu opasne koje je brat  Aron izneo jer to su tekstovi sa neta skinuti koje sam pre oko 4-5 godina čitao i mnoštvo sličnih gde god nađoh.

Do tri sedmice bez prestanka jedna kafena kašičica nisu opasni ali je nakon toga dobro uraditi tri detoksikacije jetre sa maslinovim uljem i ostalim navedenim po uputstvu.
Zdrave osobe radi boljeg zdravlja trebali bi bar 2 puta godišnje vršiti detoksikaciju jetre i bar 2 puta klistiranje creva to preporađa organizam i veoma podiže snagu imunog sistema to nemojte zaboraviti kao ja jer ćete se posle kajati ali.....

Petrolej sprži svu nezdravu jedinku u organizmu kao što to čini i hemo terapija jer je ona sastavljena od najtežih metala. Dakle petrolej je prirodna hemo terapija bez velikih štetnih posledica a ako se odrade tri uzastopne svake dve sedmice detoksikacije onda je bez posledica.
Nisam vršio detoksikaciju i mislio sam da bol u desnom podrebarnom delu je posledica nekadšnje upale te podrebrice ali to nije bilo to jer tek neki dan saznadoh iz transaminaza šta je u pitanju.

Svi koji imaju na crevima ili limfni ili na mozgu ne treba da brinu jer te vrste petrolej reši bez problema to čini i sa drugim vrstama ali ove znam iz životnih primera u mom okruženju (poznajem osobe)ALI! ČUVAJTE  JETRU nemojte zaboraviti je čistiti jer nju ne možete lečiti petrolejom i to je veliki problem možda i ne rešiv.

Petrolej i Mađarske ne predlažem jer je veoma slab praktično ni miris nema mogu ga piti kao vodu.
To je bacanje novca, neko je lukavo izbacio teške metale i takav petrolej vam ništa neće pomoći odgpovorno tvrdim.A cena mu je bila ovamo kad stigne 70 evra nimalo naivno niti jeftino brat je kupio taj ,,petrolej,, i ja sam bio degustator jer se on plašio da pije dok ja ne učinim i pomirisah a ono...ništa tet, tek a ukus mena onu puninu masnoće i svega što ima pravi.
On je samo jednu kašičicu uzeo i nije hteo piti bojao se da će ga otrovati a pio je posle toga morfijum u trostrukoj dozi i mučio se više od 2 godine...veoma se mučio i umro.

Imao je malu tačkicu na plućima koja je stigla u karlicu i pukla mu je karlica od širenja i silazilo je niz butnu kost  i duvalo kao drvo sa ogromnim bolovima koje je samo on mogao izdržati inače je bio čvrst i mogao je trpiti i trpiti ali nije hteo piti petrolej.

Čuvajte se i radujte našem Gospodu i slavite ga jer je u Njemu život naš.


Van mreže 144000

 • vernik crkve ostatka
 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 962
 • adventista
Odg: Petrolej
« Odgovor #7 poslato: Januar 06, 2012, 06:41:13 »
Veoma dobra biljka za ciscenje jetre se zove precica,malo redje je ima kod travara ali moze da se najde u biljno apoteci.Uspeli su njom i cirozu jetre da saniraju kod coveka kome je receno da ide kuci i ceka smrt.Takodje je dobra za izbacivanje peska iz bubrega i za reumu.Pije se iskljucivo jedna solja dnevno ujutro na prazan stoma u gutljajima pola sata pre obroka.Ja je redovno koristim vise puta godisnje
I niko nije mogao da nauci tu pesmu osim onih 144000 otkupljenih sa zemlje.Otk.14:3

Van mreže HristosDolazi

 • Moderator
 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 11745
 • Adventista
Odg: Petrolej
« Odgovor #8 poslato: Januar 06, 2012, 07:59:18 »
Koje je latinsko ime?

Pozdrav
Bog je ljubav

Van mreže 144000

 • vernik crkve ostatka
 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 962
 • adventista
Odg: Petrolej
« Odgovor #9 poslato: Januar 06, 2012, 15:15:48 »
PREČICA (Lycopodium clavatum) Fam. Lycopodiaceae
Popularni nazivi: crvotočina, vučja noga, zmijina mahovina,
samolja
I niko nije mogao da nauci tu pesmu osim onih 144000 otkupljenih sa zemlje.Otk.14:3

Van mreže lavić

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 3843
Odg: Petrolej
« Odgovor #10 poslato: Januar 10, 2012, 10:03:07 »
Lepo je reći čaj od ovog ili onog ali...na žalost moram vas razočarati jer nije baš sve što piše na netu ili nekoj knjizi tako.Ima mnogo biljaka za svaku bolest ali one se moraju u tačnoj kombinaciji koristiti i količini jer svaki lek ne pripremljen na dobar način i ne konzumiran po pravilu postaje otrov koji još više opterećuje organizam.

Ima više biljki ali ja bih napomenuo samo SIKAVICU.

Vezano za petrolej evo dajem jedan veoma stari podatak o kancerima ali možda ga svi neznaju jer nemaju potrebu da prate te stvari. Sve što je čovek rekao je istina i zato petrolejčić sprži tu gljivicu i omnda dosta tečnosti i bez brige.

http://www.youtube.com/watch?v=zASTO2cldhk&feature=related

Kontrolišite kandidu redovno ili pijte povremeno kao mi neki po desetak dvadeset dana po kafenu kašičicu petroleja i radujte se životu braćo. Detoksikacija izvršena ali još treba. mi lično pre par godina smo imali navedenu kandidu u ogromnim količinama (moja porodica)ja sam malo cugao iz bušotine a deca pila sodu bikarbonu po kašičicu sa vodom i nalazi: kod njih još malo a kod mene ...pogodite?

Onda su i oni malo iz bušotine i gotovo. Nabavite te tečnosti više boca nek stoje jer ih posle nećete moći kupiti...videćete. Peki razbija sve i parazite i gljivice ...supruga ranije je imala ranicu dole(znate) i malo ispirala kantarionom i cugala naš napitak iz petrohemije i na kontroli ...pogodite?

Oboje veseli i danas slavimo Boga i hrabrimo svakog jer ne znaju sa čim se suočavaju sa običnom gljivicom koja buja. Kod oca su kvržice nestajale jer peki razbija i prži SVE strano i bolesno.
Imam sve nalaze i mog oca i moje i čuvam zbog nevernih da vide kako peki ruši stotine milijardi dolara uloženih za ispitivanja o TEŠKOJ  NEIZLEČIVOJ  BOLESTI.... :D

Nedajte da vas lažu vaš život je vaša odluka a ne njihova, njihovi ,,lekovi,, su VELIKI OTROVI koji ubijaju više zdravog i trajno oštećuju Bogom dan SAVRŠENI imuni sistem. Hranom možemo oslabiti imunitet i ne aktivnim životom. Jedna žena nedavno je umrla ustanovili su joj rak mozga (inače je imala lepih godina neznam da li bi duže živela bez toga...Bog zna)Nije prihvatila ništa ..neće lekarsku pomoć.
Pošto je ostala sama u dom za stare su je smestili i tamo je provela skoro ČETRI GODINE života i za to vreme imala je nekoliko napada to jest izgubila svest ali se istog dana povratila i to je sve.
;;LEKARI;; su joj dali najviše 6 meseci a ona nije znala za to već njeni dalji rođaci.

Već rekoh za jednu mladu osobu da su joj našli istu bolest pre oko 3 godine neznam tačno jer nisam ispitivao u detalje i pila je i ona iz bušotine i eno je preudala se na našu žalost ali je bar zdrava. Išla je samo na kontrole i belim mantilima nije bilo jasno šta se dešava...pa naravno.

Uvažavam ja lekare ali ne one u farmaciji biznismene koji znaju sve ali novac je važniji.
U zdravlju i radosti spasenja se čitali.
Molim svaku dušu koja primeni petrolej da ovde svedoči o svemu kako i šta je bilo Bogu na slavu a svima bolesnima na radost iscelenja, AMIN.

Van mreže piramida4

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 3059
 • Božji Jahvin Blagoslov
Odg: Petrolej
« Odgovor #11 poslato: Februar 26, 2012, 08:47:40 »
Da li se smije pušiti kada se pije petrolej?
Božji Jahvin Blagoslov

Van mreže HristosDolazi

 • Moderator
 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 11745
 • Adventista
Odg: Petrolej
« Odgovor #12 poslato: Februar 26, 2012, 10:11:07 »
Da, onda ce stvarno dobro da se zadimi!  :aa:

Pozdrav
Bog je ljubav

Van mreže panter76

 • Newbie
 • *
 • Poruke: 7
Odg: Petrolej
« Odgovor #13 poslato: Mart 24, 2012, 13:09:32 »
Gospodine Lavic .Imao bih pitanje za Vas u vezi petroleja.Videli smo da ste pisali u vezi tumora na mozgu.Zena ima 64 godine.Pre tri i pol meseca joj je otkriven tumor na mozgu.(glioblastom)i na takvom je mestu da se ne moze operisati.Savetovali su nam biopsiju,ali je i ona rizicna tako da nismo nista cinili.Nit je operisana,nit zracena ,nit je primala hemoterapiju.Mi smo primenili Brojsovu terapiju(gladovanje 42 dana,piju se samo brojsovi sokovi,I odredjeni cajevi,da se tumoru uskrati hrana ,tj belancevine I seceri,pa da ga krv u nedostatku belancevina sama pojede.) To smo primenili odmah posle otkrivanja tumora.Na brojsu je bila isto,znaci stanje se nije uopste menjalo(pevala,smejala se,svega je bila prilicno svesna ,povremeno joj se pomesaju datumi rodjenja )jedino je dosta slabije hodala.Na brojsu  nije puno smrsala jer je smrsala dosta pre nego sto ce joj se otkriti tumor. Posle Brojsa ,kad se pocela postepeno  vracati na normalnu hranu,23.dan dobila je epilepticne napade,to je bio pravi sok za porodicu , odveli je u bolnicu.kazu tumor stoji na istom mestu,imala je krvarenje u mozgu od tumora,desno plucno krilo atrofiralo.Zena je upala u nevesno stanje,neki vid kome,povremeno otvara oci,ali nema ninkakve komunikacije sa nama.Mi smo joj posle Brojsa davali petrolej, jer smo culi da peki unistava tumore.(cak pise I u brojsovoj knjizi za pijenje pekija)imamo primer zene da  je izlecila petrolejom  rak grla,a citali smo i vasa iskustva s tim.Doktiri tvrde da je ovaj tumor 90%zlocudni.Mama je koristila  peki sa pravim mirisom,prozirne boje,pa onda neki zute boje,pa smo onda culi da treba koristiti onaj precisceni  apotekarski,pa smo nabavili takav iz Frankfurta.Pila je peki  oko dve sedmice.Pre nekoliko dana nabavili smo i knjigu Ruskog autora Malahova”Lecenje kerozinom “u kojoj on kaze :” U lekovite svrhe se koriste dve vrste kerozina I to: avionski  i kerozin za osvetlenje.U narodnoj medicini obicno je upotrebljavan kerozin za osvetlenje prostorija.Avijaciski kerozin se pojavio znatno kasnije i smatra se da je on cistiji.Zbog toga se vise preporucuje u lekovite svrhe.Postoje dve vrste avijaciskog kerozina letnji i zimski.U zimski se dodaju smese koje sprecavaju njegovo zamrzavanje .O tome treba da znate i da koristite samo letnji kerozin.Posto se lecenje kerozinom primenjuje od davnih vremena,kada se nije nista znalo o njegovim primesama,preporucujem da koristite obicni kerozin za osvetlenje,koji se prvobitno koristio za lecenje kerozinom.” E sad nas muci jedna stvar.Na petrolejima koji se prodaju u farbarama nema nikakvih karakteristika,pise samo petrolej,na nekim sredstvo za osvetlenje,(prohema)na nekim pise petrolej za osvetlenje,koji se moze koristiti  za auta u zimskim uslovima protiv zamrzavanja goriva.Da li to znaci da se takav petrolej ne sme koristiti u lecenju i da moze biti  otrovan.Takodjer u knjizi  Malahov navodi primer  Paule Garner  koja je imala rak sa metastazama I koja se izlecila petrolejom.Ali ona savjetuje da se koristi samo destilovani peki koji prema njenom misljenju  pobudjuje krv I limfu.Da li ste Vi za oca koristili destilovani peki,I jel moguce da kad bi se destilovao ovaj obicni peki izgubio ucinkovitist.u knjizi kaze da kerozin  sadrzi primese jedinjenja sumpora,azota ili kiseonika. Nigde  se ne spominju teski metali o kojima Vi pricate,pa bih volio kada bi ste mi to  malo pojasnili.Je li moguce da se zena  zatrovala petrolejom s obzirom da smo joj davali po supenu kasiku ujutro i navece.u bolnici lezi pedeset dana bez ikakvih promena.u bolnici se nismo usudili da joj dajemo jer kad bi saznali,verovatno bi nas poslali u zatvor,jer bi pomislili da hocemo da je ubijemo.
Sedam godina ona ima i hepatitis c,virus koji direktno napada jetru,medjutim s tim nije imala nikakvih problema,virus miruje,hteli su joj raditi biopsiju jetre u zamenu za interferon,ali je to odbila.Kada ode na pregled abdomena,nema nikakvih promena .Ne moogu verovati da zena ima hepatitis.da se moze jetra cistiti u takvom stanju.
Zena sada lezi u bolnici,u nesvesnom stanju,dobiva tablete protiv pritiska,epi napada,I heferol,za zeljezo.S obzirom da  su je planirali otpustiti ubrzo iz bolnice ,sta Vi mislite da li bi joj  u tom nesvesnom stanju smeli davati peki kroz sondu,da li se sme uzimati peki kad se dobivaju lekovi,da li to moze biti kontra produktivno.i da li se sme uzimati petrolej sa vodom ili necim drugim.
Izvinjavam se sto sam opsiran,ali shvatite nas da smo veoma ocajni,I da nam je taj petrolej poslednja nada.Vi kazete da se treba nabaviti petrolej negde u bolnicama,a da ne treba koristiti onaj iz farbara,i one preciscene iz Svicarske,jer nisu delotvorni,pa  smo nasli u bolnici petrolej ,ali i oni nabavljaju taj petrolej precisceni iz Svicarske i inostranstva.Mi smo nabavili nekoliko petroleja( sredstvo za osvetlenje-prohema,district Brcko,makedonski od jedne zene star osam godina,Petrolej za osvetljenje, proizvodi Chromos Hrvatska ali on nema onaj specificni smrdljivi miris petroleja .ako imate pametan prijedlog gde da se nabavi adekvatan petrolej za lecenje,koji je siguran za upotrebu,Molim Vas javite mi .bicu Vam zahvalan.Veliki Pozdrav .   

Van mreže lavić

 • Sr. Member
 • *****
 • Poruke: 3843
Odg: Petrolej
« Odgovor #14 poslato: Mart 27, 2012, 12:21:26 »
Dragi prijatelju danas ti odgovorih na PP i želim kad sam već ovde postavio tu temu da odgovorim javno jer postoji mnoooogo nagađanja i stvari koje bi trebalo znati:
Kao prvo, Bog je naš stvoritelj i savršenu mašinu je stvorio.
Ta mašina smo mi ali na žalost sa rokom trajanja. Mnogi danas kao i u Isusovo vreme gledaju u telo kao prioritet prioriteta a Isus kad mu spustiše bolesnog čoveka reče da je veće oprostiti greh od iscelenja tela jer i Lazar je ustao iz mrtvih ali se opet vratio nazad.

Ne želim reći da nije telo važno, ne nikako tako nešto ne mogu reći već samo da činimo po PRIORITETU a to je čisto srce i mir sa svima kao i oprost svima a za ostalo će se Bog pobrinuti a i mi malo postarati ne da PRODUŽIMO jer niko ni dana sebi života ne može dodati, već samo učiniti to vreme lakše za življenje.
Znam kako je izgubiti roditelja i razumem svaku borbu za svakoga ali ima sve granicu kad moramo sesti i shvatiti da ćemo svi pre ili kasnije tamo otići i MIR nam je potrebniji od ičega mir sa svima i Bogom.

Nisam lekar i nemam zvanje istog već samo iznesoh neka od iskustava u vezi onog što znam i onog što dokumentovano imam i svedočim kako je ko pročazio u kojoj bolesti.ZNAM da petrolej može biti od velike koristi kao i šaka smokvi na bolnom mestu Biblijskog junaka ako Bog želi da produži dane. Bolest ne treba gledati kao kaznu jer je ona više u pomoći oblikovanja karaktera nego kazne. Osobi u takvom stanju nebih davao petrolej on se daje RANIJE čim se otkrije bolest.

Da smo se ranije čuli rekao bih vam da Brojs može biti negde od koristi ali za centralni nervni i mozak nije od pomoći kao ni kod raka krvi.Obično svaki pacijent čuje da mu je ostalo bar 6 meseci lekarskih mada to uvek bude više retko dam manje , baš retko a to je vreme u kojem po dve supene dnevno bi bilo od ogromne pomoći. Petrolej je septičat i povlači za sobom šljam i izbacuje, ubija -sprži strano telo gljivice, parazite a to su glavni trovači.

Petrolej jeste otrov ali mnoga hrana koja se danas konzumira je isto tako otrovna. Moj otac je popio bar 2,5 litara možda nešto i više niti je vršio detoksikaciju niti pazio na masnoću mnogo mlečnih masnoća je unosio i velika masnoća i veliki trigliceridi su uz aterosklerozu stvorili tromb koji je u mozgu zaglavio i to je bio uzrok smrti mehaničke brana. Devet godina je živeo i danas bi još bio živ što se tiče boleštine za koju su sa svim hemo i zračenjem davali najviše godinu.

Samo da smo ranije se čuli.....žao mi je iskreno mi je žao...ali eto opet je sve u Boga.
Petrolej kao petrolej je svaki otrovan ali ja vam garantujem da može osoba popiti po supenu kašiku dnevno sa povremenim pauzama 3 litre bez ikakvih oštećenja jetre od strane petroleja. A ko jednom u mesec dana običnu detoksikaciju izvrši i tako čini jednom mesečno može desetine litara ali nema potrebe toliko jer kad je kod mog oca sa toliko ubilo učaurilo strani element da se godinama nije pojavljivao onda i drugima isto čini.

Nema potrebe za kerozinom i ostalim stvarima jer zaista petrolej je poznat vekovima kao najbolje sredstvo za rane da ih sasuši i dezinfikuje. Može i običan petrolej takav je moj otac pio i ja i to je rafinerija pravila pre bombardovanja 99. Testirao sam na sebi klistir vlastitim urinom i zaista je dobar Rusi su zaista u medicini prvi. A Kinezi čudaci.
Postoji smeša klinčića pelina i crnog oraha kao tinktura to smo pravili za naše potrebe i zapere ali teško je nabaviti rakiju od žitarica sa visokim procentom alkohola. Ali može se kupiti i to je program da ubijanje parazita u mozgu jer su oni uzročnici te bolesti unutra.

Mi u sebi imamo celu armiju stvorova raznih oblika i vrsta oko kilogram koji vrve u nama i kad dođe do debalansa zbog raznih stvari onda se ruši ravnoteža i počinje bolest.Postoje snimci kako dok spavamo iz obrva recimo izlaze milimetarski i duži crvići iz pora i hrane se starom kožom ulepšavaju nas. i tako iz svih pora nešto viri i krije se a bez svega toga mi nebi mogli svariti hranu niti funkcionisati. Imajmo mir sa svima i ljubav a ostalo će biti kako mora jer narodna je istinita: ,,Kome ima veka ima i leka,, dakle Bog je taj koji daje život pa ni vrabac ne pada bez znanja Tvorca.